DZELZCEĻA KRAVU PĀRVADĀJUMI

DZELZCEĻA KRAVU PĀRVADĀJUMI

Horda Logistics piedāvā uzticamus un drošus dzelzceļa kravu pārvadājumus, tas ir piemērots risinājums liela apjoma un smagu kravu transportēšanai pa sauszemes ceļiem. Horda Logistics sadarbība ar dzelzceļa operatoriem visā pasaulē nodrošina drošu un savlaicīgu kravu piegādi.

pārvadājumu pieteikšana

Horda Logistics nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus gan privātpersonām, gan juridiskajām personām. Nepieciešamības gadījumā nodrošinām arī piegādi “door to door” - apvienojot vairākus transporta veidus. Lai pieteiktu pārvadājumu un saņemtu cenu piedāvājumu, lūdzu, sniedziet sekojošu informāciju:

Iekraušanas un izkraušanas adrese: Precīzas adreses (vai lidostas), kur krava tiks iekrauta un izkrauta.

Incoterms jeb piegādes noteikumi: Norādiet izvēlēto Incoterms noteikumu (piemēram, EXW, FOB, CIF, DDP utt.).

Kravas apraksts: Norādiet precīzu kravas svaru, izmērus un sastāvu.

Gatavas kravas datums: Norādīt datumus, kad krava būs gatava iekraušanai, lai nodrošinātu savlaicīgu kravas piegādi.

Šī informācija ir nepieciešama, lai korekti noorganizētu iekraušanas un izkraušanas procesu, nodrošinot augstas kvalitātes un efektīvus pakalpojumus.

Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama papildinformācija, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas centru.

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

Pārvadājumu specifika

Horda Logistics piedāvā dažādus dzelzceļa kravu pārvadājumu veidus, lai apmierinātu klientu individuālās vajadzības. Katram transportēšanas veidam ir savas priekšrocības un trūkumi. Izvēlieties sev piemērotāko risinājumu:

Ģenerālās kravas

Ģenerālās kravas ir kravas, kas tiek pārvadātas atsevišķos iepakojumos, bet ne konteineros. Šāda veida kravas var būt ļoti dažādas, sākot no rūpniecības iekārtām līdz patērētāju precēm. Tās tiek komplektētas un krautas pa atsevišķām vienībām konteineros.

Lielgabarīta kravas

Lielgabarīta kravas ir kravas, kuru izmēri vai svars pārsniedz standarta transportēšanas ierobežojumus un prasa speciālu aprīkojumu un plānošanu. Tas var ietvert būvniecības tehniku, rūpniecības iekārtas, lielas konstrukcijas utt.

Dzelzceļa kravu priekšrocības:

Izmaksu efektivitāte: Dzelzceļa pārvadājumi bieži ir lētāki salīdzinājumā ar citiem transporta veidiem, piemēram, avio vai autotransportu, īpaši liela apjoma un smagām kravām.

Vides draudzīgums: Dzelzceļa transportēšana rada mazāk emisiju un ir energoefektīvāka, salīdzinot ar autotransportu. Tas padara dzelzceļa pārvadājumus par videi draudzīgāku izvēli.

Augsta kapacitāte: Dzelzceļi spēj pārvadāt ļoti lielas un smagas kravas, kas nav piemērotas citiem transporta veidiem, piemēram, avio pārvadājumiem. Piemērots risinājums rūpniecības iekārtu, būvmateriālu un citu smagu preču pārvadāšanai.

Drošība un uzticamība: Dzelzceļa transportēšana ir salīdzinoši droša un uzticama, ar mazāk iespēju kravas bojājumiem vai zādzībām, salīdzinot ar autotransportu.

Stabilitāte un regulāri grafiki: Dzelzceļa pārvadājumiem ir regulāri grafiki, kas palīdz plānot piegādes laikus un nodrošina stabilitāti piegādes procesā.


Dzelzceļa kravu trūkumi:

Piegādes laiks: Dzelzceļa pārvadājumi parasti ir lēnāki nekā avio pārvadājumi, tāpēc tie nav piemēroti steidzamām kravām.

Elastības trūkums: Maršruti un grafiki var būt mazāk elastīgi salīdzinājumā ar citiem transporta veidiem, piemēram, autotransportu. Dzelzceļa infrastruktūra neaptver visas teritorijas un reģionus, tāpēc ir nepieciešami papildu transporta veidi, piemēram, autotransports, lai nogādātu kravu līdz galamērķim.

Starpvalstu noteikumi: Bieži vien starptautiskajos pārvadājumos var rasties regulējumu šķēršļi, kas saistīti ar dažādu valstu dzelzceļa sistēmu atšķirībām un prasībām.

Dzelzceļa kravu pārvadājumi ir vieni no visefektīvākajiem enerģijas izmantošanas ziņā. Vidēji dzelzceļa pārvadājumi ir četras reizes energoefektīvāki nekā autotransports, padarot tos par ilgtspējīgāku izvēli liela apjoma kravu pārvadājumiem.

Horda Logistics piedāvā plašu dzelzceļa transportēšanas pakalpojumu klāstu uz un no daudzām valstīm visā Eiropā un ārpus tās. Mūsu profesionālā komanda nodrošina drošu, ātru un efektīvu pārvadāšanu uz un no šādām valstīm:

Vācija, Francija, Itālija, Spānija, Beļģija, Šveice, Polija, Zviedrija, Igaunija u.c., starpkontinentāli - Ķīna, Mongolija, Kazahstāna, u.c.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams pārvadāt avio kravas uz tuvākām valstīm vai uz jebkuru vietu pasaulē, mēs nodrošināsim jums kvalitatīvu un drošu pakalpojumu. Sazinieties ar mums, lai saņemtu detalizētu informāciju un individuālu piedāvājumu!

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

Esi savienojumā ar pasauli!

Seko mums sociālajos tīklos

HORDA LOGISTICS SIA

Reģ. Nr. 40203356302

PVN Nr. LV40203356302

Juridiskā adrese : Rīga, Latgales iela 164 - 43, LV-1019

Pasta adrese : Kandava, Liepu iela 10-1, LV-3120

Konta numurs: LV91PARX0028144230001

Banka: CITADELE BANKA

SWIFT:PARXLV22


© Horda Logistics SIA