PROJEKTU KRAVU PĀRVADĀJUMI

PROJEKTU KRAVU PĀRVADĀJUMI

Horda Logistics piedāvā specializēto kravu pārvadājumus, kuri ir piemēroti sarežģītu un nestandarta kravu transportēšanai. Mūsu komanda nodrošina individuālus risinājumus, kas atbilst specifiskajām prasībām, neatkarīgi no kravas apjoma, svara vai sarežģītības.

pārvadājumu pieteikšana

Horda Logistics nodrošina avio kravu pārvadājumus gan privātpersonām, gan juridiskajām personām. Lai pieteiktu pārvadājumu un saņemtu cenu piedāvājumu, lūdzu, sniedziet sekojošu informāciju:

Iekraušanas un izkraušanas adrese: Precīzas adreses (vai lidostas), kur krava tiks iekrauta un izkrauta.

Incoterms jeb piegādes noteikumi: Norādiet izvēlēto Incoterms noteikumu (piemēram, EXW, FOB, CIF, DDP utt.).

Kravas apraksts: Norādiet precīzu kravas svaru, izmērus un sastāvu.

Gatavas kravas datums: Norādīt datumus, kad krava būs gatava iekraušanai, lai nodrošinātu savlaicīgu kravas piegādi.

Šī informācija ir nepieciešama, lai korekti noorganizētu iekraušanas un izkraušanas procesu, nodrošinot augstas kvalitātes un efektīvus pakalpojumus.

Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama papildinformācija, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas centru.

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

Galvenās iezīmes un aspekti:

Projektu kravu pārvadājumi ir specializēta kravu pārvadājumu veids, kas tiek izmantots, lai transportētu lielus, smagus vai īpaši pielāgotus materiālus un iekārtas, kas nepieciešami konkrētiem projektiem, piemēram, rūpnīcu būvniecībai, enerģijas ražošanas iekārtām vai infrastruktūras attīstībai.

Lielas un smagas kravas

Projektu kravas bieži ietver lielus un smagus priekšmetus, piemēram, rūpnieciskas iekārtas, transformatorus vai būvniecības materiālus.

Pielāgota loģistika

Šādu kravu pārvadājumiem nepieciešama īpaša loģistika, piemēram, pielāgotas transporta līdzekļu izmantošana (piemēram, transportēšana ar speciāli aprīkotām kravas automašīnām vai kuģiem), kā arī īpaši maršruti un atļaujas.

Plānošana un koordinēšana

Projektu kravu pārvadājumi prasa rūpīgu plānošanu un koordināciju, lai nodrošinātu, ka krava tiek piegādāta laikā un droši. Tas ietver transporta ceļu plānošanu, kravas nostiprināšanas metodes, kā arī atbilstošas dokumentācijas sagatavošanu.

Dokumentācija

Tāpat kā parastajā kravu pārvadājumā, arī projektu kravu pārvadājumos ir nepieciešama atbilstoša dokumentācija, piemēram, CMR, Bill of Lading (B/L) vai konosaments, kā arī citas īpašas atļaujas un sertifikāti. Papildus atļaujas negabarītu un ārpusgabarītu kravām, kuras papildus nodrošinām.

Projektu kravu pārvadājumi ir svarīgi, lai nodrošinātu, ka lielas un specifiskas kravas tiek piegādātas precīzi, droši un laikā, kas ir būtiski veiksmīgai projekta realizācijai.

Mēs nebaidāmies no izaicinājumiem un vienmēr atrodam veidus, kā piegādāt pat visneiespējamākās kravas, pierādot, ka mūsu loģistika ir bez robežām.

nodrošinām regulārus pārvadājumus šādām Projektu kravām

Specializēto kravu pārvadājumi ir paredzēti specifiskām kravām, kas prasa īpašu apstrādi vai uzraudzību. Šie pakalpojumi var ietvert bīstamas preces, temperatūras jutīgus produktus, vērtīgas vai nestandarta kravas.

Negabarīta kravu transportēšana

Piegādes uz būvobjektiem

Smagsvaru kravu transportēšana līdz 60t

Moduļu māju piegāde

Elektro ģenerātoru piegāde

Paneļu konstrukciju transportēšana

Militārais aprīkojums

Traktortehnika

Rūpnieciskās iekārtas

Izvēloties piemērotu pārvadājuma veidu, ir svarīgi ņemt vērā kravas veidu, steidzamību, budžetu un jebkādas īpašas prasības. Horda Logistics komanda ir gatava palīdzēt izvēlēties vispiemērotāko risinājumu un nodrošināt, ka jūsu krava tiek nogādāta droši un laikā.

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

Esi savienojumā ar pasauli!

Seko mums sociālajos tīklos

HORDA LOGISTICS SIA

Reģ. Nr. 40203356302

PVN Nr. LV40203356302

Juridiskā adrese : Rīga, Latgales iela 164 - 43, LV-1019

Pasta adrese : Kandava, Liepu iela 10-1, LV-3120

Konta numurs: LV91PARX0028144230001

Banka: CITADELE BANKA

SWIFT:PARXLV22


© Horda Logistics SIA