VIEGLO AUTOMAŠĪNU PĀRVADĀJUMI

VIEGLO AUTOMAŠĪNU PĀRVADĀJUMI

Piedāvājam augstas kvalitātes vieglo mašīnu pārvadājumus uz un no dažādām Eiropas un pasaules valstīm. Mūsu pakalpojumi nodrošina drošu un uzticamu automašīnu transportēšanu, izmantojot dažādus transporta un piekabju veidus, lai garantētu jūsu transportlīdzekļa drošu piegādi.

pārvadājumu pieteikšana

Horda Logistics nodrošina vieglo automašīnu pārvadājumus gan privātpersonām, gan juridiskajām personām. Lai pieteiktu pārvadājumu un saņemtu cenu piedāvājumu, lūdzu, sniedziet sekojošu informāciju:

Iekraušanas un izkraušanas adrese: Precīzas adreses, kur mašīna tiks iekrauta un izkrauta.

Mašīnas marka un izdošanas gads: Informācija par pārvadājamo transportlīdzekli.

Mašīnas stāvoklis: Norādiet, vai mašīna ir braucoša vai tai ir būtiski defekti, kas var apgrūtināt iekraušanas/izkraušanas procesu.

Šī informācija ir nepieciešama, lai korekti noorganizētu iekraušanas un izkraušanas procesu, nodrošinot augstas kvalitātes un efektīvus pakalpojumus.

Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama papildinformācija, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas centru.

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

Pārvadāšanas Veidi

Horda Logistics piedāvā dažādus avio kravu pārvadājumu veidus, lai apmierinātu klientu individuālās vajadzības. Katram transportēšanas veidam ir savas priekšrocības un trūkumi. Izvēlieties sev piemērotāko risinājumu:

Atvērtie autovedēji

Atvērtais autovedējs ir transportlīdzeklis, kas paredzēts vieglo automašīnu un citu transportlīdzekļu pārvadāšanai, izmantojot platformu, kas nav pārklāta ar jumtu vai sānu sienām. Šāda veida autovedēji ir īpaši populāri, jo tie nodrošina ātru un efektīvu pārvadāšanas risinājumu.

Plusi: Ekonomiskākais veids, jo vienlaicīgi var transportēt vairākas automašīnas. Plaši pieejams un bieži izmantots transportēšanas veids privāto automašīnu transportēšanai Ātra iekraušana un izkraušana, kuru nodrošina šoferi, nav nepieciešama papildus tehnika,

Mīnusi: Transportēšanas laikā mašīnas ir pakļautas laikapstākļu ietekmei, putekļiem un ceļa gružiem.

TENTA PUSPIEKABES

Atvērtais autovedējs ir transportlīdzeklis, kas paredzēts vieglo automašīnu un citu transportlīdzekļu pārvadāšanai, Tenta pusiekabes ir populārs risinājums vieglo automašīnu transportēšanai, kas piedāvā daļēju aizsardzību transportlīdzekļiem, izmantojot speciālu auduma vai plastmasas pārklājumu, kas pasargā automašīnas no laikapstākļiem un ceļa gružiem.

Plusi: Piemērotas gan braucošām, gan nebraucošām automašīnām, kā arī transportlīdzekļiem ar īpašām prasībām. Nodrošina labāku aizsardzību pret laikapstākļiem (piemēram, lietu, sniegu, saules gaismu) un ceļa gružiem, salīdzinot ar atvērtiem autovedējiem. Tas palīdz saglabāt automašīnas tīras un novērš iespēju, ka tās varētu ciest bojājumus no ārējām ietekmēm. Nodrošina labāku aizsardzību pret zādzībām un vandalismu, jo automašīnas nav redzamas no ārpuses.

Mīnusi: Dārgāks pārvadājuma veids salīdzinājumā ar atvērtajiem autovedējiem, taču piedāvā papildus aizsardzību. Netiek nodrošināta iekraušana un izkraušana, par to papildus ir jāvienojas ar mūsu pārvadājumu speciālistu vai iekraušanas/izkraušanas vietai jānodrošina rampas.

Platformas ar rampām

Platformas ir specializēti transportlīdzekļi, kas paredzēti vieglo automašīnu pārvadāšanai un atšķiras ar to, ka piedāvā atvērtu, plakanu virsmu bez pārklājuma, kas ļauj viegli iekraut un izkraut automašīnas. Platformas var būt ar vai bez rampām, un tās bieži izmanto, lai pārvadātu ne tikai automašīnas, bet arī citu veidu kravas.

Plusi: Piemērotas gan braucošām, gan nebraucošām automašīnām, kā arī transportlīdzekļiem ar īpašām prasībām. Ērta iekraušana un izkraušana, īpaši nebraucošiem transportlīdzekļiem.

Mīnusi: Transportēšanas laikā mašīnas nav pasargātas no vides ietekmes. Līdzīgi kā atvērtiem autovedējiem, mazāka aizsardzība pret zādzībām. Šoferis nenodrošina iekraušanu, iekraušana jānodrošina iekraušanas vietai. Rampas ir salīdzinoši augstas un ar lielu procentuālo stāvumu (nav piemērotas zemām mašīnām)

Konteineri

Konteineri ir slēgti transportlīdzekļi, kas nodrošina maksimālu aizsardzību vieglo automašīnu pārvadāšanā. Tie ir īpaši piemēroti situācijām, kad nepieciešama pilnīga aizsardzība pret laikapstākļiem, ceļa gružiem, un citiem ārējiem faktoriem. Konteineri ir piemērots risinājums, kad tiek pārvadāti retro vai luksusa transportlīdzekļi.

Plusi: Konteineri nodrošina visaugstāko aizsardzību pret laikapstākļiem, ceļa gružiem un putekļiem, kas novērš iespēju, ka automašīnas varētu ciest bojājumus vai netīrību transportēšanas laikā. Slēgtā konstrukcija nodrošina lielāku drošību pret zādzībām un vandalismu. Automobiļi ir pilnībā pasargāti no ārpuses, kas palielina to drošību transportēšanas laikā. Automobiļi nav redzami no ārpuses, kas var būt svarīgi vērtīgām vai luksusa automašīnām, kurām nepieciešams papildu privātums.

Mīnusi: Konteineri parasti ir dārgāks transportēšanas risinājums. Ierobežota kapacitāte. Konteineri var prasīt īpašu apstrādi un loģistiku, piemēram, atbilstošu iekraušanas un izkraušanas aprīkojumu, kas var palielināt pārvadāšanas izmaksas.

Ar Horda Logistics jūsu automašīna ceļo droši un ar stilu – katrs kilometrs ir mūsu solījums par precizitāti un rūpību.

Horda Logistics piedāvā plašu vieglo automašīnu transportēšanas pakalpojumu klāstu uz un no daudzām valstīm visā Eiropā un ārpus tās. Mūsu profesionālā komanda nodrošina drošu, ātru un efektīvu pārvadāšanu uz un no šādām valstīm:

Vācija, Francija, Itālija, Spānija, Nīderlande, Polija, Zviedrija, Beļģija, Lietuva, Igaunija, Ukraina, Austrija, Slovēnija, Slovākija u.c., starpkontinentāli - ASV, Kanāda, Ķīna, Japāna, Turcija.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams pārvadāt avio kravas uz tuvākām valstīm vai uz jebkuru vietu pasaulē, mēs nodrošināsim jums kvalitatīvu un drošu pakalpojumu. Sazinieties ar mums, lai saņemtu detalizētu informāciju un individuālu piedāvājumu!

Automobiļi nav tikai metāla gabali – tie ir sapņi, kas pārvērsti ceļojumos. Katrs brauciens ir piedzīvojums, kas atgādina,

ka dzīve ir ceļojums, nevis galamērķis. Izmanto katru iespēju, lai baudītu ceļu un atklātu jaunus horizontus.

Esi savienojumā ar pasauli!

Seko mums sociālajos tīklos

HORDA LOGISTICS SIA

Reģ. Nr. 40203356302

PVN Nr. LV40203356302

Juridiskā adrese : Rīga, Latgales iela 164 - 43, LV-1019

Pasta adrese : Kandava, Liepu iela 10-1, LV-3120

Konta numurs: LV91PARX0028144230001

Banka: CITADELE BANKA

SWIFT:PARXLV22


© Horda Logistics SIA