Jūras kravu pārvadājumi

Jūras kravu pārvadājumi

Horda Logistics piedāvā uzticamus un drošus jūras kravu pārvadājumus, tas ir piemērots risinājums liela apjoma un smagu kravu transportēšanai pa zemes ceļiem. Horda Logistics sadarbība ar jūras un ostu operatoriem visā pasaulē nodrošina drošu un savlaicīgu kravu piegādi.

pārvadājumu pieteikšana

Horda Logistics nodrošina jūras kravu pārvadājumus gan privātpersonām, gan juridiskajām personām. Nepieciešamības gadījumā nodrošinām arī piegādi “door to door” Lai pieteiktu pārvadājumu un saņemtu cenu piedāvājumu, lūdzu, sniedziet sekojošu informāciju:

Iekraušanas un izkraušanas adrese: Precīzas adreses (vai lidostas), kur krava tiks iekrauta un izkrauta.

Incoterms jeb piegādes noteikumi: Norādiet izvēlēto Incoterms noteikumu (piemēram, EXW, FOB, CIF, DDP utt.).

Kravas apraksts: Norādiet precīzu kravas svaru, izmērus un sastāvu.

Gatavas kravas datums: Norādīt datumus, kad krava būs gatava iekraušanai, lai nodrošinātu savlaicīgu kravas piegādi.

Šī informācija ir nepieciešama, lai korekti noorganizētu iekraušanas un izkraušanas procesu, nodrošinot augstas kvalitātes un efektīvus pakalpojumus.

Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama papildinformācija, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas centru.

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

konteineru veidi

Horda Logistics piedāvā plašu kravu pārvadājumu spektru, tostarp pilno konteineru kravu (FCL) pārvadājumus un salikto konteineru kravu (LCL) pārvadājumus. FCL pārvadājumi nodrošina drošu un savlaicīgu piegādi, savukārt LCL pārvadājumi ir risinājums mazākām kravām, piedāvājot izmaksu efektivitāti.

Sauskravu konteiners (Dry Cargo – DC)

Standarta konteineri, pazīstami arī kā "dry containers" (sausie konteineri), ir izplatītākais konteineru veids, kas veido aptuveni 90% no visiem kravu konteineriem. Šie konteineri ir pieejami divos galvenajos izmēros - 20 pēdu konteners (6 metri garumā, kur iespējams iekraut 11 eiropaletes ar kravu) un 40 pēdu (12 metri garumā, kur iespējams iekraut 25 eiropaletes ar kravu). Šie konteineri ir piemēroti plašam kravu klāstam.

Augstie konteineri (High Cube – HC)

Augstais sauskravas konteiners, pazīstams kā High Cube (HC) konteiners, ir standarta sauskravas konteinera variants, kas nodrošina papildu vietu augstākām kravām. Šie konteineri ir par aptuveni 30 c augstāki nekā standarta konteineri. High Cube konteineri ir pieejami gan 40 pēdu, gan 45 pēdu garumā, padarot tos ideāli piemērotus lielgabarīta un apjoma kravām, kurām nepieciešama papildus vertikālā telpa.

Atvērta tipa konteiners (Open Top – OT)

Šiem konteineriem ir noņemams jumts vai pārsegs, kas nodrošina ērtu un ātru piekļuvi kravām no augšpuses. Open Top konteineri ir ideāli piemēroti nestandarta izmēra, smagiem vai gareniem priekšmetiem, kā arī kravām, kuras nepieciešams iekraut no augšas, piemēram, kokmateriāliem vai liela izmēra iekārtām. Šāda veida konteineri nodrošina iespējas pārvadāt kravas, kuras, kas nav piemērotas parastajiem slēgtajiem konteineriem.

Platformas konteiners (Flat Rack – FR)

Platformas konteiners ir īpaši izstrādāts kravām, kuras nevar iekraut standarta konteineros to izmēra vai formas dēļ. Šie konteineri ir aprīkoti ar stiprinājuma punktiem un līdzenu platformas virsmu, kas padara tos piemērotus smagu un lielgabarīta priekšmetu, piemēram, industriālās tehnikas pārvadāšanai. Platformas konteineriem ir noņemamas vai salokāmas sānu malas un dažkārt arī noņemami gali, kas ļauj iekraut kravu no sāniem vai augšas.

Refrižeratorkonteiners (Refrigerated – RF)

Refrižeratorkonteiners (Refrigerated – RF) ir specializēts konteiners, kas aprīkots ar temperatūras kontroles sistēmu, lai uzturētu noteiktu temperatūru preču pārvadāšanas laikā. Šie konteineri ir ideāli piemēroti ātri bojājošos produktu, piemēram, pārtikas, farmaceitisko produktu un ziedu transportēšanai, kuriem nepieciešama precīza temperatūras uzturēšana. Refrižeratorkonteineri var darboties plašā temperatūras diapazonā.

Pallet Wide Konteineri (Pallet Wide - pw)

Pallet Wide konteineri ir specializēti konteineri, kas projektēti, lai optimizētu kravu pārvadāšanu, izmantojot paletes. Šie konteineri ir nedaudz platāki nekā standarta konteineri, ļaujot vieglāk un efektīvāk izmantot paletes, tādējādi samazinot kravas iekraušanas / izkraušanas laiku un izmaksas. Pallet Wide konteineri ir ideāli piemēroti preču transportēšanai, kur svarīgi saglabāt organizētu un strukturētu kravas izvietojumu.

Bill of Lading (B/L), jeb konosaments, ir būtisks dokuments starptautiskajā tirdzniecībā un pārvadāšanā. Tas kalpo kā preču saņemšanas apliecinājums, īpašumtiesību dokuments un pārvadājuma līgums, nosakot preču nosūtīšanas un saņemšanas noteikumus.

priekšrocības un trūkumi

Jūras kravu pārvadājumi ir viens no populārākajiem loģistikas risinājumiem globālajā tirdzniecībā. Tie piedāvā efektīvu un izmaksu ziņā izdevīgu veidu, kā transportēt lielapjoma kravas starptautiskos maršrutos.

priekšrocības:

Liela kapacitāte: Kuģi spēj pārvadāt lielu daudzumu preču vienā reizē, kas padara tos piemērotus lielapjoma kravu transportēšanai. Ietverot gan konteinerizētas kravas, gan beramkravas, šķidrumus un cita veida kravas.

Izmaksu efektivitāte: Salīdzinot ar citiem transporta veidiem, piemēram, avio pārvadājumiem, jūras pārvadājumi ir ievērojami lētāki, īpaši lielu un smagu kravu gadījumā. Izmaksu efektivitāte padara jūras transportu par populāru izvēli starptautiskajā tirdzniecībā.

Globāla piekļuve: Jūras transportam ir pieejamas ostas visā pasaulē, kas nodrošina piekļuvi praktiski jebkuram galamērķim. Šī piekļuve nodrošina elastību starptautiskās piegādes ķēdēs.

Videi draudzīgi: Jūras pārvadājumi rada mazāk emisiju uz tonnu-kilometru, salīdzinot ar avio vai autotransportu.

Kravu daudzveidība: Jūras pārvadājumi var apkalpot dažāda veida kravas.

Trūkumi:

Piegādes laiks: Jūras pārvadājumi parasti ir lēnāki nekā avio pārvadājumi. Piegādes laiks var būt no dažām nedēļām līdz vairākiem mēnešiem atkarībā no attāluma un maršruta. Šis transporta veids nav piemērots steidzamām kravām.

Laikapstākļu ietekme: Jūras pārvadājumus var ietekmēt slikti laika apstākļi, piemēram, vētras un spēcīgi viļņi, kas var izraisīt aizkavēšanos vai pat kravas bojājumus.

Ierobežota piekļuve iekšzemes reģioniem: Lai gan jūras transportam ir pieejamas ostas visā pasaulē, iekšzemes reģioniem var būt nepieciešami papildu transporta veidi, piemēram, dzelzceļš vai autotransports, lai nogādātu kravu līdz galamērķim. Horda Logistics piedāvā apvienot dažādus transporta veidus.

KONTEINERU izmēri un kravnesība

Veiksmīga kravu pārvadājumu plānošana un izpilde būtiski atkarīga no precīzi noteiktiem kravu izmēriem un kravnesības. Horda Logistics saprot šīs informācijas nozīmību un piedāvā visaptverošus risinājumus dažāda veida kravām.

Horda Logistics piedāvā plašu jūras kravu transportēšanas pakalpojumu klāstu uz un no daudzām valstīm visā Eiropā un ārpus tās. Mūsu profesionālā komanda nodrošina drošu, ātru un efektīvu pārvadāšanu uz un no šādām valstīm:

Vācija, Nīderlande, Beļģija, Spānija, Itālija, Apvienotā Karaliste, Norvēģija, Somija, Portugāle u.c., starpkontinentāli - Ziemeļamerika (Ņujorkas, Losandželosas, Vankūveras ostas), Dienvidamerika (Santos, Buenosairesa, Valparaiso ostas), Āzija (Šanhaja, Singapūra, Honkonga, Busana) u.c.

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

Esi savienojumā ar pasauli!

Seko mums sociālajos tīklos

HORDA LOGISTICS SIA

Reģ. Nr. 40203356302

PVN Nr. LV40203356302

Juridiskā adrese : Rīga, Latgales iela 164 - 43, LV-1019

Pasta adrese : Kandava, Liepu iela 10-1, LV-3120

Konta numurs: LV91PARX0028144230001

Banka: CITADELE BANKA

SWIFT:PARXLV22


© Horda Logistics SIA