NOLIKTAVU PAKALPOJUMI

NOLIKTAVU PAKALPOJUMI

Horda Logistics piedāvā augstas kvalitātes noliktavas pakalpojumus, kas ir pielāgoti, lai atbilstu dažādu klientu vajadzībām. Mēs nodrošinām drošu, efektīvu un ekonomisku risinājumu kravu glabāšanai un loģistikas prasībām. Ar plašu pieredzi un modernu infrastruktūru mēs piedāvājam visaptverošu noliktavas pakalpojumu klāstu.

Kravu iekraušana un izkraušana

Horda Logistics nodrošina drošus un efektīvus kravu iekraušanas un izkraušanas pakalpojumus mūsu plašajā noliktavu tīklā. Atkarībā no preču specifikas, mēs izmantojam modernus elektrokrāvējus, kas spēj pacelt līdz 8 tonnām, kā arī manuālus iekraušanas un izkraušanas veidus, lai pielāgotos katras kravas īpatnībām. Horda Logistics noliktavas ir aprīkotas ar dažādām iekraušanas ierīcēm, tostarp palešu ratiem un citu specializētu aprīkojumu, lai nodrošinātu kravu drošu un efektīvu apstrādi. Papildus piedāvājam plašu infrastruktūru, ieskaitot hidrauliskās rampas autotransportam, kā arī tiešu piekļuvi noliktavai. Mūsu pakalpojumi ietver arī kravu transporta pārkraušanu.

Kravu uzglabāšana

Horda Logistics piedāvā augstas kvalitātes kravu uzglabāšanas risinājumus, kas pielāgoti katra biznesa vajadzībām. Mēs nodrošinām elastīgus uzglabāšanas risinājumus gan īstermiņā, gan ilgtermiņā, lai preces būtu droši un efektīvi uzglabātas. Mūsu noliktavas ir aprīkotas ar modernām drošības sistēmām, tostarp video uzraudzību, lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību pret bojājumiem un zādzībām. Mēs piedāvājam piemērotus uzglabāšanas apstākļus, tostarp temperatūras un mitruma regulāciju, lai saglabātu preču kvalitāti atbilstoši specifiskām prasībām. Veicam regulāru preču uzskaiti un inventarizāciju, nodrošinot precīzu krājumu pārvaldību un vieglu preču izsekošanu. Mūsu noliktavās ir plaša infrastruktūra, ieskaitot dažādas uzglabāšanas sistēmas un iekārtas, piemēram, plauktus, paletes, kuras optimizē telpas izmantošanu un nodrošina efektīvu preču piekļuvi. Papildus piedāvājam personalizētus uzglabāšanas risinājumus, kas atbilst ikviena uzņēmuma specifiskajām vajadzībām un prasībām, lai maksimāli efektīvi pārvaldītu kravas.

papildus serviss

Preču distribūcija: Efektīva preču izplatīšana, lai pasūtījumi nonāktu pie klientiem laikus un bez problēmām.

Importa un eksporta dokumentācija: Precīza un savlaicīga dokumentu sagatavošana importam un eksportam, lai nodrošinātu atbilstību visiem regulējošajiem standartiem.

Kravu pārsvēršana, pārskaitīšana un nostiprināšana: Rūpīga kravu pārsvēršana, pārskaitīšana un nostiprināšana, lai nodrošinātu drošību un precizitāti.

Preču šķirošana un marķēšana: Organizēta preču šķirošana un marķēšana, lai viegli un ātri atrastu un apstrādātu preces.

Kravu komplektēšana: Efektīva kravu komplektēšana, lai nodrošinātu, ka visi pasūtījumi ir pilnīgi un precīzi.

Preču uzskaite un inventarizācija: Precīza preču uzskaite un regulāra inventarizācija, lai uzturētu aktuālu krājumu informāciju un novērstu kļūdas.

Ar modernām tehnoloģijām un kvalitatīvu klientu apkalpošanu Horda Logistics ir ideāla izvēle Jūsu loģistikas vajadzībām. Mūsu infrastruktūra un pakalpojumu klāsts nodrošina efektīvus un uzticamus risinājumus, palīdzot optimizēt piegādes ķēdi un uzlabot biznesa efektivitāti. Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzzinātu vairāk par mūsu noliktavas pakalpojumiem un kā mēs varam palīdzēt Jūsu uzņēmumam augt.

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

Vērtīgi zināt

Noliktavu pakalpojumi ir būtisks loģistikas un piegādes ķēdes elements, kas var ievērojami ietekmēt jūsu uzņēmuma efektivitāti un izmaksas. Šeit ir dažas svarīgas lietas, ko vajadzētu zināt par noliktavu pakalpojumiem:

Kravu Uzglabāšanas Cenas Aprēķins

Kravas uzglabāšanas cena tiek aprēķināta, ņemot vērā vairākus faktorus. Pirmkārt, uzglabāšanas telpas izmērs ir svarīgs, jo cena bieži tiek noteikta atkarībā no preču apjoma, izteikta kubikmetros vai kvadrātmetros. Jo lielāks apjoms, jo lielākas izmaksas. Otrkārt, uzglabāšanas laiks spēlē nozīmīgu lomu - ilgtermiņa uzglabāšanas nosacījumi būs rentablāki kā īstermiņa uzglabāšanas nosacījumi. Treškārt, preču specifika, piemēram, temperatūras kontrole vai īpaša apstrāde, var ietekmēt cenu. Ja preces prasa īpašus uzglabāšanas apstākļus vai rūpīgu apstrādi, tas var palielināt izmaksas. Papildu pakalpojumi, piemēram, preču šķirošana, marķēšana vai iepakošana nav iekļauta uzglabāšanas cenā. Noliktavas lokācija ietekmē cenu, jo noliktavas, kas atrodas tuvāk lieliem transporta mezgliem vai pilsētām, var piedāvāt augstākas cenas. Kravas rotācija ir vēl viens faktors, jo augsta apgrozījuma ātrums vai bieža preču pārvietošana var ietekmēt cenu. Izmaksu struktūra var būt fiksēta vai mainīga, atkarībā no piedāvātajiem nosacījumiem.

Noliktavu atrašanās vieta ir būtisks faktors loģistikā, jo tā var ietekmēt piegādes laiku un izmaksas. Tāpēc noliktavas bieži tiek izvietotas tuvu galvenajiem transporta tīkliem, piemēram, ostām, lidostām un dzelzceļa stacijām.

MUITAS NOLIKTAVAS

Muitas noliktavas ir speciāli izveidotas vietas, kas atrodas muitas zonā, kur preces tiek uzglabātas, kamēr tiek veikti nepieciešamie muitas formalitātes un nodokļu maksājumi. Šīs noliktavas darbojas saskaņā ar muitas likumiem, un to darbība tiek stingri kontrolēta, lai nodrošinātu atbilstību noteikumiem. Preces tiek uzglabātas muitas kontrolē līdz nodokļu samaksai vai līdz tās tiek muitotas eksportam.

Eiropas Savienībā muitas noliktavas un termināli darbojas pēc līdzīgiem principiem. ES valstīs ir izstrādāts Kopienas Muitas kodekss, kas nodrošina, ka muitas procedūras tiek veiktas saskaņā ar vienotiem standartiem visās dalībvalstīs, veicinot efektīvu un koordinētu muitas darbību visā reģionā.

Horda Logistics muitas noliktavas

Ja Jūs meklējat profesionālu atbalstu muitas jautājumos vai nepieciešami uzticami muitas noliktavu pakalpojumi, Horda Logistics ir šeit, lai palīdzētu. Mūsu pieredzējušie speciālisti piedāvās visaptverošus risinājumus preču uzglabāšanai, pārvaldībai un muitas formalitāšu kārtošanai, nodrošinot, ka preces tiek apstrādātas atbilstoši visiem regulējumiem un standartiem.

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

Esi savienojumā ar pasauli!

Seko mums sociālajos tīklos

HORDA LOGISTICS SIA

Reģ. Nr. 40203356302

PVN Nr. LV40203356302

Juridiskā adrese : Rīga, Latgales iela 164 - 43, LV-1019

Pasta adrese : Kandava, Liepu iela 10-1, LV-3120

Konta numurs: LV91PARX0028144230001

Banka: CITADELE BANKA

SWIFT:PARXLV22


© Horda Logistics SIA