PAR MUMS

Horda Logistics

SIA "Horda Logistics" ir pilna servisa vietējo un starptautisko, transporta un loģistikas pakalpojumu kompānija. Mēs ticam, ka panākumu pamatā ir veiksmīga un uzticama sadarbība!

Horda Logistics nosaukums ir iedvesmots no matemātikas, kur termins „Horda” apzīmē savienotāju. Mēs esam tieši tāds savienotājposms, kas nodrošina nepārtrauktu saikni starp jūsu uzņēmumu un pasaules tirgu. Mūsu mērķis ir kļūt par jūsu uzticamu partneri loģistikas jomā, sniedzot augstākās kvalitātes muitas un noliktavu pakalpojumus, kas atvieglo preču plūsmu un nodrošina efektīvu pārvaldību.

ESI SAVIENOJUMĀ AR PASAULI

Šis sauklis uzsver mūsu apņemšanos nodrošināt, lai jūsu preces un biznesa risinājumi būtu saistīti ar globālo tirgu ar vislielāko efektivitāti un precizitāti. Horda Logistics ir šeit, lai palīdzētu jums izveidot veiksmīgas saites visā pasaulē!

mūs raksturo

PROFESIONALITĀTE

Mūsu komanda ir augsti kvalificēta un pieredzējusi, sniedzot precīzus un savlaicīgus risinājumus.

Elastība

Piedāvājam pielāgotus risinājumus, kas atbilst jūsu individuālajām vajadzībām un prasībām.

Uzticamība

Mēs nodrošinām, ka jūsu preces tiek pārvaldītas ar vislielāko rūpību un precizitāti.

VĪZIJA

Mūsu vīzija ir būt vadošajam loģistikas un muitas pakalpojumu sniedzējam, piedāvājot augstāko kvalitāti un inovācijas risinājumus, kas palīdz mūsu klientiem sasniegt savus biznesa mērķus. Mēs esam apņēmušies nodrošināt izcilu servisu, kas pārsniedz klientu gaidas.

mūsU VĒRTĪBAS

Kvalitāte un Precizitāte

Precizitāte ir pamatvērtība ikdienas darba procesos, kas vērsta uz vispusēju kvalitāti. Kontrolētu procesu ievērošana ļauj efektīvi un ātri sasniegt risinājums standarta un nestandarta situācijās.

Fokuss uz klientu

Fokuss ir atslēga uz veiksmīgu uzņēmumu sadarbību ikvienā loģistikas risinājumu nodrošināšanā. Mēs strādājam, lai kļūtu par mūsu klientu pirmo izvēli. Ar augstu atbildības sajūtu izturamies un rūpējamies pret katru kravu un klientu!

Sazinieties ar mūsu ekspertiem, lai iegūtu detalizētu informāciju par mūsu pakalpojumiem. Mēs piedāvājam personalizētas konsultācijas,

lai palīdzētu jums izvēlēties vispiemērotākos kravu risinājumus un nodrošinātu jūsu kravai visaugstāko aizsardzību.

Mūsu pakalpojumi = kvalitāte

Horda Logistics kvalitāte ir pakalpojumu pamatā. Mēs piedāvājam efektīvus un pielāgotus loģistikas risinājumus, kas nodrošina jūsu kravu drošību un uzticamību. Ar mūsdienīgām tehnoloģijām un pieredzējušu komandu mēs garantējam izcilu pakalpojumu sniegšanu, kas pārsniedz jūsu cerības.

auto pārvadājumi

Auto transports ir elastīgs un ērts veids, kā pārvietot kravas īsos un vidējos attālumos. Mēs rūpējamies par dažādām kravas veidiem, ieskaitot delikātus un dārgus priekšmetus, piemēram, elektroniku un juvelierizstrādājumus, nodrošinot to drošu transportēšanu. Speciālām vajadzībām mēs arī pārvaldām ADR un pārmērīgi lielas kravas ar lielu rūpību.

avio pārvadājumi

Avio transports piedāvā ātru un uzticamu piegādi laika ziņā jutīgām sūtījumiem. Apdrošināšanas izmaksas pieaug, palielinoties kravas vērtībai, jo potenciālie zaudējumi ir lielāki. Mēs nodrošinām, ka jūsu dārgie priekšmeti tiek droši apstrādāti un sasniedz galamērķi ātri.

Jūras pārvadājumi

Jūras transports ir ideāli piemērots liela apjoma preču pārvadāšanai starptautiski. Risku līmenis var mainīties atkarībā no maršruta, jo daži ceļi var būt riskantāki nekā citi. Mēs piedāvājam drošus un efektīvus jūras transporta risinājumus, pielāgojoties dažādiem riska faktoriem un nodrošinot, ka jūsu krava tiek piegādāta droši.

dzelzceļa pārvadājumi

Dzelzceļa transports ir uzticams un izmaksu ziņā efektīvs risinājums, lai pārvietotu lielus preču apjomus garos attālumos. Mūsu dzelzceļa transporta pakalpojumi ir izstrādāti, lai piedāvātu drošas, efektīvas un videi draudzīgas piegādes iespējas.

muitas brokeru pakalpojumi

Muitas brokeru pakalpojumi ir būtiski, lai nodrošinātu vienmērīgu preču kustību pāri robežām. Mūsu muitas brokeru pakalpojumi palīdz nodrošināt, ka jūsu sūtījumi atbilst visām regulatīvajām prasībām un veiksmīgi iziet muitas kontroles procedūru.

Noliktavas pakalpojumi

Noliktavas pakalpojumi ir svarīgi efektīvai piegādes ķēdes pārvaldībai, piedāvājot drošu un organizētu uzglabāšanu jūsu precēm. Mūsu noliktavas risinājumi ir izstrādāti, lai optimizētu uzglabāšanu, apstrādi un izplatīšanu.

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas un individuālu pieeju katram klientam, padarot Horda Logistics par ideālu izvēli ikvienam,

kurš vēlas optimizēt savas piegādes izmaksas, neupurējot kvalitāti.

Esi savienojumā ar pasauli!

Seko mums sociālajos tīklos

HORDA LOGISTICS SIA

Reģ. Nr. 40203356302

PVN Nr. LV40203356302

Juridiskā adrese : Rīga, Latgales iela 164 - 43, LV-1019

Pasta adrese : Kandava, Liepu iela 10-1, LV-3120

Konta numurs: LV91PARX0028144230001

Banka: CITADELE BANKA

SWIFT:PARXLV22


© Horda Logistics SIA